najem supa

Se odpravljate na potovanje in bi si želeli za prvo pustolovščino na vodi najeti sup. Seveda je to možno v trgovini Wasup, ki jena Tržaški cesti 222. WaSup trgovina vam ponuja široko izbiro različnih napihljivih desk, ki jih lahko najamete. Deske so v različnih barvah, z različnimi karakteristikami, tako da v tej trgovini dobite praktično vse kar potrebujete, ko skočite na sup.

Sup trgovina vam tako ponuja napihljive sup deske, vesla, neoprem oblačila, klasična športna oblačila, japanke in različne dodatke.

V tej trogini lahko najamete Shark napihljive deske, ki so po sami kvaliteti uvrščena na samem vrhu, kar pomeni, da so težko primerljive s katerimi drugimi deskami saj je njihova sestava popolnoma drugačna, kar se občuti tudi na vodi. Shark deske vam omogočajo hitrejše drsenje po vodi, so bolj stabilne zaradi same zasnove in so selo trpežne. Vse Shark deske se odlično čistijo, kar pomeni, da razen vode ne potrebujete kakšnih posebnih čistil. Seveda v kolikor se pri supanju res ne podate na zelo umazane vode. V tem primeru pa vam naši strokovnjaki tudi svetujejo katero čistilo je najbolj primerno, da lahko odstranite madeže iz same deske.

V kolikor iščete možnost najema supa se oglasite pri nas, ali nas pokličite.